perjantai 15. helmikuuta 2013

Koodilapaset

Lupailin koodilapasten ohjetta ja tässä se tulee yksinkertaisessa muodossaan. Nyt en ehtinyt tarkkaa ohjetta kirjoittaa, mutta tässä kuvion ruutukaavio ja silmukkamäärät ja muu perustarpeellinen tieto:-)

Lanka: Novita Nalle (musta) ja Florica (valkoinen)
Puikot: 3 mm


Eli aluksi luodaan mustalla langalla 4 x 12 silmukkaa sukkapuikoille. Neulo mustalla kerros nurjaa, sitten valkoisella 1 krs oikein ja 1 krs nurin, mustalla 1 krs oikein ja 1 krs nurin, valkoisella 1 krs oikein ja 1 krs nurin ja vielä mustalla 1 krs oikein ja 1 krs nurin.

Jatka valkoisella, ja neulo 1 krs oikein. Neulo seuraavalla oikealla kerroksella samalla lisäten 4 silmukkaa, 1 s / puikko ja neulo vielä lisäyskerroksen jälkeen 2 krs sileää oikeaa valkoisella. = 4 kerrosta valkoisella

Neulo sitten kaavio kokonaan käden selkäpuolelle, kämmenpuolelle 1 musta, 1 valkoinen ruudutusta joka kerros vaihtuen tai sitten 2 kerrosta aina samaa 1 musta- 1 valkoinen ruudutusta.

Kun käden selkäpuolen kuviossa tulee valkoinen kerros, kuljeta mustaa mukana jotta kämmenpuolen kuviosta tulee yhtenäinen ruudukko tai jätä sinnekin valkoiset raidat, ihan miten tykkäät.

Tee peukalolle aukko kerroksen 28 jälkeen, 9 silmukan levyiseksi.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuvio, kiitos!